Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g varmrøkt sild
dill
sitronbåter
Forvarm stekeovnen til 225 C. Legg fisken direkte på et ildfast fat. Dekk fatet med aluminiumsfolie. Eller pakk inn fiskene i folie. Legg pakkene på et fat eller i en langpanne som plasseres midt i ovnen. Varm mindre fisker ca 10 minutter, større ca 15 minutter.
Server gjerne fisken direkte fra pakkene. På store fisker kan skinnet rulles forsiktig av fra buken mot ryggen. Garner med dillkvister og sitronbåter.
Server kokte poteter, grønn salat og aromasmør med kryddergrønt til. Smøret lager du ved å blande mykt smør eller margarin med hakket dill, persille eller gressløk og friskpresset sitron.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne