Flere resulteter finnes under oppskriften
6 marinerte kryddersildefileter
Rømmesaus:
2 ss eddik, 7%
2 ss sukker
2 dl rømme
1 dl fløte
salt
pepper
sitronsaft
Bland sammen ingrediensene til sausen og smak den til.
Skjær marinert sild i biter på skrå og legg dem i sausen.
La rømmesilden stå og trekke ca 1 døgn før bruk.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne