Flere resulteter finnes under oppskriften
750 g sild
200 g kokte poteter
3/4 ts salt
2 1/4 ts potetmel
5 dl fiskekraft
matfett
Silda renses, fileteres, vaskes og tørkes. Sildefiletene males en gang alene og en gang med poteter.
Tilsett salt og potetmel. Spe med fiskekraft. Form runde kaker av farsen som stekes i matfett til de er pent brune.
Sildekarbonadene serveres med brunet løk, brunet smør og kokte grønnsaker.
Gravet sild med dill, tomat og sennep
Gravet sild med hvitløk og kryddergrønt
Gravet sild med pepperrot, sennep og gessløk
Gravet sild med sennepssaus med dill
Gravet sild med sennepssaus med dill, karri og rødløk
Kryddersild med grønnsaker og pesto
Kryddersild med hvitløk og timian
Kryddersildrulade med rødbeter
Ovnsstekt sild med fløte og grønt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Sild med sennep og fløte kokt i panne