Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
2 ss revet løk
2 egg
1 dl strøbrød
2 ss olivenolje
1 ss vineddik
2 ss kokende vann
4 hvitløkfedd
4 topper basilikum
4 topper gresk oregano
1 topp timian
1 topp rosmarin
1 ts salt
½ ts grovmalt svart pepper
hvetemel og olivenolje til steking
Bland kjøttdeig, løk og strøbrød. Tilsett eggene og arbeid sammen til deigen er glatt. Tilsett de finhakkede krydderne og de andre ingrediensene. La hvile i ca 30 minutter.
Form biffene runde eller avlange og vend i mel før de stekes i olivenolje.
Server med ovnsstekte poteter og gresk salat.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre