• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Lasagne

Kjøtt / Kjøttdeig

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser



Kjøttsaus:
1 løk, hakket
300 g kjøttdeig
1 ss olje
1 fedd hvitløk, hakket
1 boks tomater, hakket
salt
pepper
oregano

Hvit saus:
3 ss hvetemel
6 dl melk
1 ss margarin
salt
pepper
muskat
2 dl revet ost
9-12 (150 g) pastaplater

Bruksanvisning

Lag kjøttsaus: Stek løk og kjøttdeig i olje i en panne. Tilsett hvitløk og tomater. La sausen koke i 5-6 minutter. Smak til med salt, pepper og oregano.

Lag hvit saus: Ha hvetemel og litt melk i en kjele. Rør det klumpfritt. Tilsett resten av melken og margarinen. Kok opp under omrøring til en tynn saus. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett ost, spar halvparten til overflaten av lasagnen.

Bruk en form som passer til å legge pastaplatene i tre, fire lag. Legg kjøttsausen, hvit saus og pastaplater lagvis. Avslutt med hvit saus. Dryss revet ost over.

Stekes på nederste rille på 200 C i 30-35 minutter til overflaten er gyllen og pastaplatene møre.

Kjøtt / Kjøttdeig


Sum Oppskrifter 108 funnet


Amerikansk Meatloaf

Amerikanske kjøttkaker

Bacon-karbonader

Baconburger

Beinløse fugler

Biff à la Lindstrøm

Biff spesial

Biff Tartar

Biffkaker med grønn pepper

Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig

Chili con Carne

Dansk hakkebøff

Danske frikadeller

Delikatessekjøttboller

Enchilada

Farse og grønnsaker i form

Farsebrød fylt med purre og paprika

Farsebrød med maiskorn og revet ost

Farsepannekake

Farserte poteter

Festgryte med kjøttdeig og pasta

Forloren viltstek

Frikadeller i dillsaus

Fylt paprika

Fylte gnocchi

Gratinert squash med kjøttdeig

Greske kjøttboller

Grytepudding

Hachis Parmontier

Hakkebiff

Hamburger i form

Hamburgere

Hotte kjøttkaker

Italiensk kjøttdeigsaus

Karbonade med løk

Karrigryte

Keftedes - greske kjøttkaker

Kinesisk gryte

Kinesiske kålruletter

Kjempekarbonade med tilbehør

Kjøttboller

Kjøttboller i karri

Kjøttboller i mandelsaus

Kjøttboller med ost

Kjøttboller med pasta

Kjøttboller og spaghetti

Kjøttbrød - alt på ett fat

Kjøttbrød med grønnsaker

Kjøttbrød med sopp

Kjøttdeig med sopp

Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift

Kjøttdeiggryte

Kjøttdeiggryte med peanøtter

Kjøttdeiggryte med rosenkål

Kjøttdeiggulasj

Kjøttdeigpai

Kjøttdeigpanne

Kjøttdeigrull

Kjøttdeigsaus

Kjøttfarse - grunnoppskrift

Kjøttfarse i ovn

Kjøttfres med ris

Kjøtthakk

Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker med boghvete

Kjøttpudding med kålrot

Krydrede kjøttboller

Krydret kjøtt- og grønnsakrøre

Krydret Kofta

Kvernet lammekjøtt i bacon

Kålruletter

Lasagne

Løkbraiserte karbonader

Madamens hverdagspanne

Makaroniform med kjøttdeig

Marnys ovnsrett

Marokkanske kjøttboller med ris

Marokkosigarer

Meatloaf med bacon

Medisterkaker

Medisterkaker

Meksikanske kjøttboller

Millionbiff

Moussaka

Oreganokrydret kjøttdeigpai

Osteburgere med chili

Panerte kjøttkaker

Papas Rellenas

Parisersmørbrød

Picadillo

Potetburger

Potetgrateng med kjøtdeig

Risotto med kjøttdeig

Rulader i fløtesaus

Russisk kjøttdeigpanne

Saus Bolognese

Selskapsbiffer i ovn

Sjømannsgryte

Spaghetti med kjøttboller

Sterk kjøttdeigdipp

Stor kjøttkake

Svenske kjøttboller

Sydlandsk kjøttdeiggryte

Taco

Taco med kjøtt som i Texas

Timbal

Tyrkisk kebab

Urtefrikadeller

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen