Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
400 g medisterdeig
2 hakkede løk
1 egg
salt
pepper
1/2 ts timian
1 knust laurbærblad
1 liten pakke dypfryste erter
1 liten pakke dypfryste bønner
4 gulrøtter
Bland kjøttdeig og medisterdeig. Rør i egg, smak til med salt, pepper, timian og laurbærblad.
Tin de dypfryste grønnsakene. Skjær gulrøttene i små terninger.
Bland halvparten av grønnsakene i kjøttfarsen. Form et brød, som legges i smurt, ildfast form.
Forvarm ovnen til 225 C. Når farsen begynner å få farge oppå, spes med litt kokende vann. Stek videre til retten er gjennomstekt. Steketiden er ca 45 minutter.
Serveres med resten av grønnsakene og kokte poteter.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre