Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts knust oregano
1 ss potetmel
1/2 dl tomatpuré
1 boks sjampinjonger i skiver, 200 g
2 dl fløte
2 eggeplommer
1 dypfryst butterdeigplate
ca 15 pimientofylte oliven
Bland kjøttdeigen med salt, krydder og potetmel. Tilsett tomatpuré, sopp, fløte og eggeplommer. Bland alt godt sammen. Legg farsen ut i en smurt ildfast form. Stek ved 175 C i ca 30 minutter på nederste rille i ovnen. Sett opp varmen til 250 C.
Kjevle ut tint butterdeig som vist på pakken og legg den over farsen. Deigen må dekke godt. Stikk med en gaffel. Stek videre ca 10 minutter til deigen er gjennomvarm og har fin farge. Skjær oliven i skiver og pynt.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre