Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 purreløk
smør eller margarin
1 boks hermetiske tomater, 400 g
1 ss tomatpuré
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts oregano
200 g pasta
Vask purreløken godt og skjær den i små biter. Brun kjøttdeigen i stekepannen, men ikke smuldre den for mye.
Legg over i en gryte. Kok ut pannen med litt vann. Tilsett purreløk, tomater, tomatpuré og krydder. La gryten småkoke ved svak varme ca 5 minutter.
Kok pastaen i en kjele etter anvisning på pakken. Rør den forsiktig ned i gryten og server straks.
Server med loff til.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre