Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
3/4 dl knust kavring eller griljernmel
2 dl melk
1 ss finhakket løk
1 halvpisket egg
1 1/4 ts salt
1/4 ts pepper
Bland sammen kavring og melk i en bolle og la det stå og svelle ca 10 minutter.
Finhakk eller riv løken.
Tilsett kjøttdeig, løk, salt og pepper. Rør farsen godt sammen.
Tilsett ønskede smakstilsetninger.
Skyll hendene i kaldt vann og form til biffer litt større enn kjøttkaker.
Stek biffene i godt varm panne i lite smør eller margarin ca. 3 minutter på hver side. Lag ikke biffene for tykke.
Skal du lage biffer for frysing, kan de fryses rå.
Legg ferdiglagde biffer på stekeplaten og sett rett i fryseren. Når de er dypfryste kan de legges sammen i poser. Da beholder de også fasongen og man kan ta opp biffer etter behov.
Kjøttdeigbiffer egner seg godt til grilling.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre