Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
1 løk
2 ss smør eller margarin
salt
pepper
paprikapulver
3 ss tomatpuré
1 pk dypfryst opptint rosenkål, ca 200 g
Hakk løken og la den surre i smør til den mykner.
Smuldre kjøttdeigen ned i løken, krydre. Stek videre under omrøring til farsen er gyllenbrun. Tilsett tomatpuré utrørt med litt vann, samt den opptinte rosenkålen.
Still platen på svak varme og la det hele småsurre til kålen er gjennomkokt, men ikke bløt. Server direkte fra pannen.
Server gjerne med hurtigris med paprikapulver.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre