Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
1 løk
2 gulrøtter
300 g hodekål, strimlet
1-2 ss margarin eller smør
1-2 hvitløkfedd
1 krm pepper
1 krm malt kardemomme
1 ss sennep
1 ss soyasaus
1 kjøttbuljongterning
1-1 1/2 dl vann
salt
pepper
Skrell løk og gulrøtter. Finhakk løken, grovriv gulrøttene. Strimle kålen fint, gjerne med ostehøvel.
Brun fettet i en gryte. Fres løk og gulrøtter, øk varmen litt, legg i kjøttdeigen og stek under omrøring til den er jevnt grynet. Legg deretter i kål, renset og presset hvitløk, øvrige krydder, smuldret buljongterning og hell på vannet.
Kok under lokk på svak varme i 10 minutter, grønnsakene skal såvidt være myke. Smak til med salt og pepper.
Serveres med kokt ris, salte peanøtter og eventuelt en grønn salat.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre