Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg kjøttdeig
4 store poteter
4 gulrøtter
4 skiver kålrot
1-2 løk eller 1 purre
1 ts salt
1 ts pepper
2-3 dl vann
Skrell poteter, kålrot, gulrot og løk. Skjær i tynne skiver. Legg grønnsakene og farse lagvis og strø litt salt og pepper mellom lagene. Begynn med poteter og avslutt med farse. Slå over vann.
Stek formen ved 150-175 C i ca 1 time til grønnsakene er gjennomkokt.
Server rett fra formen med flatbrød og tyttebærsyltetøy.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre