Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
1 boks bambusskudd, ca 400 g
1 purre
2 ss olje
pepper
1/2 dl soya (japansk)
1/2 dl vann
salt
50 g peanøtter
Sil bambusen, skyll den og skjær den grovt opp. Skjær purren i skrå biter. Fres begge deler i olje i pannen. Ta det opp og hold det varmt.
Smuldre kjøttdeigen i den varme oljen, rør med en gaffel så den blir grynet. Tilsett de freste grønnsakene, pepre.
Bland soya med kaldt vann og hell den over grønnsakene. La kjøttdeiggryten putre ca 5 minutter under lokk. Smak til med salt. Strø hakkede peanøtter over til slutt.
Server med kokt ris.
Bifftekia - gresk biff av kjøttdeig
Farsebrød fylt med purre og paprika
Farsebrød med maiskorn og revet ost
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gratinert squash med kjøttdeig
Kjøttdeigbiffer - Grunnoppskrift
Krydret kjøtt- og grønnsakrøre