Bruksanvisning
                                    Legg hummerne opp ned på en skjærfjel.  Ikke ta av strikken som holder klørne lukket.  For å drepe hummeren, hold den i halen med et tykt håndkle eller en gryteklut til å beskytte hånden, stikk en solid kokkekniv i hummeren der halen møter kroppen og skjær av halen.  Del hummeren langs leddene i biter på 3-5 cm.  Knekk klørne.
Stek hummerbitene i oljen med hvitløk og peperoncino i en stor gryte på middels varme i 10 minutter.  Rør godt underveis.  Hell i vinen og la koke i 1 minutt.  Ha i tomater, persille og oregano.  Smak til med salt.  Gi sausen et oppkok, skru ned varmen og la sausen putre i omtrent 30 minutter, til den har begynt å tykne.  Ta ut hummerbitene og hold dem varme.
I mellomtiden, kok opp ca 4 liter lettsaltet vann i en stor kjele.  Ha i pastaen og rør godt.  La pastaen koke til den er al dente  gjennomkokt, men fast i konsistensen.  Rør underveis.  Sil pastaen.
Bland pastaen med sausen og overfør til en dyp tallerken.  Legg hummerbitene oppå og server.