• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Hummer i pikantsaus

Skalldyr / Hummer

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 hummer
litt vann
pepper
2 1/2 dl fløte
litt salt
litt fransk sennep
3 eggeplommer
1 ss brandy
hakket persille til pynt

Bruksanvisning

Del hummeren i to. Fjern paven og den sorte strengen som går nedover ryggen.

Ta ut kjøttet og skjær det i pene skiver. Ta også ut kjøttet i klørne.

Ha skallene i en gryte og hell over litt vann. Tilsett litt pepper. Kok til smaken og fargen er trukket ut. La det koke uten lokk til det bare er igjen 2 ss kraft.

Bland fløte, salt, sennep og sammenpisket eggeplomme i en gryte som settes i vannbad. Tilsett kraften og rør godt til sausen tykner. Pass på at den ikke koker.

Tilsett brandy helt til slutt. Legg hummeren i og varm det hele noen minutter.

Fordel hummeren på 4 skåler eller legg den tilbake i skallene. Pynt med hakket persille. Server denne franske retten med brød og smør og gjerne en salat til.

Skalldyr / Hummer


Sum Oppskrifter 35 funnet


Farsert hummer

Farsert hummersalat

Gratinert hummer

Grillet hummer med estragonsmør

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet hummer med urtesmør

Grillet hummer på gresk vis

Grillet hummer på spansk vis

Hummer americaine

Hummer i krydret tomatsaus

Hummer i pikantsaus

Hummer Lady Curzon

Hummer med aïoli

Hummer med fløtesaus

Hummer med kremet limemousseline

Hummer med nellik og spinat

Hummer med pasta og basilikumsaus

Hummer med spinat og gressløksaus

Hummer naturell

Hummer på risseng

Hummerfrikassé

Hummergazpacho

Hummerkraft

Hummermousse i hvitvinsgelé

Hummermousseline med auberginevinaigrette

Hummerpaté

Hummerpudding

Hummerragu

Hummersalat

Hummersalat i kokosnøtt

Hummersmør

Hummerstuing

Hummersufflé

Kokt hummer

Vinkokt hummer

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen