• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Hummer naturell

Skalldyr / Hummer

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 hummer, ca 1 kg
havsalt

Bruksanvisning

Legg hummeren i en tom kjele for å sjekke at den har nok plass. Fyll på vann slik at det dekker. Ta hummeren ut. Kok opp vannet med mye havsalt, 35 g pr. liter vann. Når det fosskoker, fjerner du eventuelle gummistrikker rundt klørne, før du legger hummeren i. Legg på lokk, kok opp igjen og la den trekke videre i 20 minutter. Ta den opp, la den renne godt av, for så å avkjøles med ryggen ned. Da beholdes saftigheten i hummeren.

Del hummeren i to på langs, ta ut den lille posen, paven, som sitter bak øynene.

Server den med nystekt loff, majones og sitron. Skal du servere en delikatesse som fersk norsk hummer, baker du loffen og lager majonesen selv!

NB: Veier hummeren ca 1/2 kg skal den trekke i 12 minutter. En hummer på ca 1 1/2 kg skal trekke i ca 25 minutter.

Skalldyr / Hummer


Sum Oppskrifter 35 funnet


Farsert hummer

Farsert hummersalat

Gratinert hummer

Grillet hummer med estragonsmør

Grillet hummer med soltørkede tomater

Grillet hummer med urtesmør

Grillet hummer på gresk vis

Grillet hummer på spansk vis

Hummer americaine

Hummer i krydret tomatsaus

Hummer i pikantsaus

Hummer Lady Curzon

Hummer med aïoli

Hummer med fløtesaus

Hummer med kremet limemousseline

Hummer med nellik og spinat

Hummer med pasta og basilikumsaus

Hummer med spinat og gressløksaus

Hummer naturell

Hummer på risseng

Hummerfrikassé

Hummergazpacho

Hummerkraft

Hummermousse i hvitvinsgelé

Hummermousseline med auberginevinaigrette

Hummerpaté

Hummerpudding

Hummerragu

Hummersalat

Hummersalat i kokosnøtt

Hummersmør

Hummerstuing

Hummersufflé

Kokt hummer

Vinkokt hummer

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen