Flere resulteter finnes under oppskriften
350 g bringebær
2 pasjonsfrukter
225 g cottage cheese
2 ss sukker
bringebær og friske mynteblader til pynt
Mos bringebærene i en bolle med gaffel til saften renner. Ha pasjonsfruktkjøttet i en annen bolle, tilsett cottage cheese og sukker og bland godt.
Legg vekselvis bringebærmos og pasjonsfruktblanding i 4 glass med stekk eller andre serveringsglass.
Rør lett slik at du får et spiralmønster. La desserten stå kjølig før servering og pynt hvert glass med et helt bringebær og mynteblader.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker