Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss olje
2 purre
3 gulrøtter
1 lite blomkålhode
4-5 tomater
100 g lettkokt makaroni
7 dl vann
salt
pepper
Varm opp oljen i en gryte. Kutt opp grønnsakene i passende størrelse, og ha dem i gryta sammen med den kokte makaronien. Hell kokende vann over, gjerne med buljong i. La det koke opp under lokk til grønnsakene er møre.
Smak til med salt og pepper.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker