Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss jordnøttolje
375 g asparges, delt på langs
1,5 cm frisk ingefær, skrelt og delt i fyrstikkstore biter
75 g ristede cashewnøtter, hakket
revet skall av 1 appelsin
1 ss soyasaus
1 ss sesamolje
Varm jordnøttoljen i en wok, ha i asparges og ingefær og fres dem i 4 minutter. Tilsett cashewnøtter, appelsinskall, soyasaus og sesamolje, og fres videre i 1 minutt. Serveres straks. En enkel og fin forrett.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker