Flere resulteter finnes under oppskriften
350 g rørpasta
450 g broccoli i små buketter
2 ss grønnsakbuljong
1 knust hvitløkfedd
1 liten rød pepperfrukt i strimler eller 1/2 ts chilisaus
4 ss yoghurt naturell
2 ss ristede pinjekjerner eller cashewnøtter
salt
nymalt svart pepper
Ha pastaen i en kjele med kokende saltet vann. Ha broccolien i en dampkoker oppå. Legg på lokk og la koke i 8-10 minutter til begge deler er knapt myke. Hell av vannet.
Ha grønnsakbuljongen i en stor kjele og kok opp. Tilsett knust hvitløk og chilipepper eller chilisaus. Rør forsiktig over svak varme i 2-3 minutter.
Rør inn broccoli, pasta og yoghurt i krydderblandingen. Smak til med salt og pepper. Legg opp på porsjonstallerkener, dryss med nøtter og server omgående.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker