Flere resulteter finnes under oppskriften
1 aubergine
2 store squash
salt
smør
olje
2 store løk
2 fedd hvitløk
1 kg modne tomater
1 dl tomatpuré
sort pepper
paprikapulver
persille
basilikum
Vask auberginene og squash og skjær dem i små terninger. Legg terningene i et dørslag, dryss grovt salt over og la dem trekke i 15 minutter.
Skrell og grovhakk løken. Skåld og grovhakk løken. Skåld og flå tomatene og skjær dem i små biter. Skyll de saltede grønnsakene i rennende kaldt vann og rist vannet godt av.
La aubergine, squash og løk surre i smør og olje over ganske sterk varme. Skru varmen litt ned. Tilsett tomatpuré og knust hvitløk og la alt småkoke i 10 minutter med lokket halvveis på gryten. Tilsett tomater og krydder og kok 6-8 minutter til. Hell sausen over nykokt pasta og dryss med finhakkede krydderurter.
Serveres straks med en skål revet parmesanost til. Hell den over nykokt pasta.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker