Flere resulteter finnes under oppskriften
1 boks kikerter, avrent, 400 g
1 boks svartøyde bønner, avrent, 400 g
140 g hermetiske artisjokkhjerter, hakket
olivenolje
1 rød paprika, hakket
1 hvitløkfedd, knust
1 ss finhakket frisk persille
1 ts sitronsaft
1 1/2 dl rømme
1 eggeplomme
50 g revet cheddarost
salt
nymalt svart pepper
Varm ovnen til 180 C. Bland kikerter, bønner, artisjokkhjerter og paprika i en ildfast form.
Rør inn så mye olje som trengs for å gjøre blandingen smidig. Rør inn hvitløk, persille, sitronsaft, salt og pepper.
Bland rømme, eggeplomme og ost. Fordel dette jevnt over grønnsakene og gratiner formen i 25-30 minutter til den er gyllenbrun på toppen.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker