Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g pastinakk i 5 cm stykker
100 g gulrøtter i 5 cm stykker
100 g smør
4 sjalottløk i terninger
100 g purre i 5 cm stykker
100 g squash i 5 cm stykker
100 g renset sukkererter
100 g sopp, delt i to hvis de er store
100 g brekkbønner i 5 cm stykker
havsalt
nykvernet svart pepper
en bunt kjørvel, hakket, til servering
Kok opp en kjele med vann, ha i gulrøtter og pastinakk, og la dem trekke i 10 minutter. Sil godt av.
Smelt smøret i en stor stekepanne, ha i sjalottløk og stek den i 5 minutter på lav varme, uten å brunes.
Ha i alle de klargjorte grønnsakene, og smørstek dem i 6 minutter. Tilsett salt, pepper og hakket kjørvel. Vend dem godt slik at alle dekkes med smør og krydder
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker