Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ss grønnsakbuljong
1 grønn paprika i skiver
2 squash i skiver
2 gulrøtter i skiver
2 selleristilker i skiver
2 poteter i terninger
1 boks hakkede tomater, 400 g
1 ts chilipulver
2 ss finhakket frisk mynte
1 ss malt spisskummen
1 boks kikerter, avrent, 400 g
salt
nymalt svart pepper
friske mynteblader til pynt
Ha grønnsakbuljongen i en stor gryte, kok opp og ha i paprika, squash, gulrøtter og selleri. La det koke ved høy varme i 2-3 minutter inntil grønnsakene så vidt begynner å bli myke. Rør jevnlig.
Tilsett poteter og tomater og smak til med chilipulver, hakket mynte og spisskummen. Ha i kikerter, bland godt og kok opp.
Skru ned varmen, legg på lokk og la det småkoke i 30 minutter eller til alle grønnsakene er gjennomkokte. Smak til med salt og pepper og server gryten varm, pyntet med mynteblader.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker