Flere resulteter finnes under oppskriften
2 hvitløksfedd, knust
25 g friske basilikumblader
25 g hasselnøtter
200 g kremost naturell, mager
225 g tørket tagliatelle eller 450 g fersk
salt
nymalt svart pepper
Ha hvitløk, basilikum, hasselnøtter og ost i matmølle og kjør til en tykk masse eller slå alt til en masse med morter og støter.
Kok tagliatellen i en stor kjele med lettsaltet, kokende vann i ca 10 minutter eller til den er ferdig. La tagliatellen renne godt av.
Ha hasselnøttpestoen over pastaen og bland godt til den smelter. Serveres på varme porsjonstallerkener, strø over nykvernet pepper. Retten spises med en gang.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker