Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kjøtt
200 g fett/spekk
1 ss sukker
1/2 ss salt
1/2 ts ingefær
1 ts pepper
1 ts nellik
Mal kjøtt og fett hver for seg en gang. Mal alt sammen en gang. Bland ingrediensene og kna deigen godt.
Skal klubben bli vellykket må den knas til den er seig og fin. Form til runde boller, trykk de flate og legg de til tørk på en fjøl.
Tre en tråd gjennom hver klubb og heng klubben til tørk når den er så tørr at den kan henges opp.
Server som spekemat eller sammen med brød.
Blodpølse fra Fyresdal (Telemark)
Blodpølse fra Sokndal (Rogaland)
Båttåstapp fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Edelgriskoteletter fra Hurum (Buskerud)
Elgkarbonader (Nord-Trøndelag)
Elgstek fra Østerdalen (Hedmark)
Fjellstuens viltgryte (Finnmark)
Fylte reinsdyrhjerter (Finnmark)
Fåregryte med lettsaltet kjøtt (Rogaland)
Gravet reinsdyrkjøtt (Sør-Trøndelag)
Hakkekjøtt av elghode (Akershus)
Hakkekjøtt med karri (Østfold)
Hakkpøls fra Sparbu (Nord-Trøndelag)
Hjemmelaget medisterpølse (Sør-Trøndelag)
Hjortegryte (Sogn og Fjordane)
Julepølse fra Utvik (Sogn og Fjordane)
Kalvefrikasse med spede grønnsaker (Oslo)
Kalvekjepp fra Høylandet (Nord-Trøndelag)
Kjøttbrød fra Misvær (Nordland)
Kjøttklubb av rein (Sør-Trøndelag)
Kyllingform fra Ree (Sør-Trøndelag)
Lammegryte fra Nordfjord (Sogn og Fjordane)
Nakkerull av gris (Sogn og Fjordane)
Oksestek med grønnsaker (Akershus)
Reinskav med øl (Sør-Trøndelag)
Reinstek fra Neiden (Finnmark)
Rygg-høgg fra Odalen (Hedmark)
Rypekyllingsteik i fløtesaus (Sør-Trøndelag)
Røkt fårelår (Sogn og Fjordane)
Saltkjøtt og kålrabistappe (Nordland)
Sekkjepåse fra Vistdal (Møre og Romsdal)
Skrell fra Valldal (Møre og Romsdal)
Spekeskinke, lakesalting (Oppland)
Spekeskinke, tørrsalting (Oppland)
Stekt flesk med duppe (Hedmark)
Surpølse fra Røros (Sør-Trøndelag)