• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fasan på toscanavis

Fugl / Fasan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 fasan, 1-1 1/2 kg
1 ts salt
1 krm hvit pepper
1 bunt timian
1 kvast rosmarin
2-3 ss olje
2 løk
4 dl hvite bønner
2 hvitløkfedd
2 laurbærblad
4 tomater
1 bunt persille

Bruksanvisning

Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen godt. Gni den inn med salt og pepper inn- og utvendig. Skyll timian og rosmarin og fyll i fasanen.

Varm oljen i en stekegryte og brun fuglen rundt det hele. Sett gryten med lokk på nederste rille i ovnen ved 200 C i 50-60 minutter.

Skrell løken og del den i store biter. Legges i en kjele sammen med bønnene. Tilsett skrelte hvitløkfedd, laurbærblad og vann. Kok bønnene myke etter anvisning på pakken.

Grovhakk tomatene. Bland tomater og hakket persille med bønnene.

Server fasanen oppskåret med tomat- og bønneragu, brød og salat.

Fugl / Fasan


Sum Oppskrifter 28 funnet


Behandling av felt fugl

Farsert fasan Belle meunière

Farsert fasan med rosenkål

Fasan à la Kaukasus

Fasan i appelsinsaus

Fasan i salmisaus

Fasan med druer og nøtter

Fasan med epler

Fasan på toscanavis

Fasanbryst med endiver

Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter

Fasanbryst på safranspeil

Fasanbrystrulader på seng av linser

Fasanmousse

Fasanpaté

Fasanpaté med pasta og sopp

Fasanpostei

Fasanrett fra Normandie

Fasansalat la Boule d´or

Fasansuppe

Fløtebrasert fasan

Frikadeller av fasan

Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm potetsalat

Jegerens fasanrett

Normannisk fasan med fylte epler

Stekt fasan

Stekt fasan med druer

Valloner-fasan

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen