• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fløtebrasert fasan

Fugl / Fasan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 stk fasan salt pepper 50 g sopp 2 skiver bacon kremfløte timian laurbærblad rosmarin valnøtter RØDKÅL MED HONNING: 1 stk fersk rødkål 1 dl eddik 1 dl honning vann kanel ingefær appelsin

Bruksanvisning

Fjern fjær og evt innmat fra fasanene. Skyll godt og tørk fasanen med kjøkkenpapir så den er helt tørr. Krydre med salt og pepper og brun det i en panne. Rens soppen og skjær i passe biter. Brun dem i en panne sammen med bacon som er skåret i fine ruter. Legg fasanen på soppen, hell på kremfløte til det dekker. Tilsett krydder og la det småkoke i ca 12 minutter. Ta opp fasanen og la den hvile i ca 8 minutter. Skjær fra brystet. Kok inn sausen til den er kremet, tilsett lett brunete valnøtter og gi et oppkok. Ta for deg rødkålen med honning: mengden av væske varierer etter rødkålens størrelse. Snitt rødkålen fint, ha det i en kjele med vann, eddik og honning til det dekker. Tilsett kanel, ingefær, appelsinskall og saft. La det koke til rødkålen er mør. Trekk til side og smak til med mer krydder eller honning etter ønske. La rødkålen trekke og avkjøles, og så varmes opp når den skal serveres.

Fugl / Fasan


Sum Oppskrifter 28 funnet


Behandling av felt fugl

Farsert fasan Belle meunière

Farsert fasan med rosenkål

Fasan à la Kaukasus

Fasan i appelsinsaus

Fasan i salmisaus

Fasan med druer og nøtter

Fasan med epler

Fasan på toscanavis

Fasanbryst med endiver

Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter

Fasanbryst på safranspeil

Fasanbrystrulader på seng av linser

Fasanmousse

Fasanpaté

Fasanpaté med pasta og sopp

Fasanpostei

Fasanrett fra Normandie

Fasansalat la Boule d´or

Fasansuppe

Fløtebrasert fasan

Frikadeller av fasan

Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm potetsalat

Jegerens fasanrett

Normannisk fasan med fylte epler

Stekt fasan

Stekt fasan med druer

Valloner-fasan

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen