• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fasansalat la Boule d´or

Fugl / Fasan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 fasan, 1-1 1/2 kg
vann
2 ts salt
300 g sukkererter
2 gulrøtter
200 g ferske sjampinjonger
1 salathode

Saus:
1 eggeplomme
1 ss vineddik
1/2 krm salt
noen kron hvit pepper
1 ts fransk sennep
4 ss crème fraîche

Bruksanvisning

Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen. Del den i 4 biter. Legg den i kokende vann, så mye at det dekker fasanbitene, ca 1 liter. Tilsett salt. Kok opp og skum av. Ta kjelen fra varmen og la kjøttet trekke under lokk i ca 25 minutter eller til kjøttet er mørt.

Kok sukkerertene i lettsaltet vann i ca 10 minutter eller tin frosne sukkererter dersom det brukes. Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne skiver. Forvelles i kokende vann i 2-3 minutter. Rens og skjær soppen i skiver. Skyll og skjær salaten i strimler. Ta opp fasanbitene av kraften. Ben ut og dem dem i små stykker.

Legg opp salaten i porsjonsskåler eller på tallerkener. Alt bortsett fra salaten og soppen skal være varmt, men ikke for varmt.

Rør sammen eggeplomme og krydder. Tilsett de øvrige ingrediensene. Hell litt saus over hver tallerken. Server resten ved siden av sammen med godt brød.

Fugl / Fasan


Sum Oppskrifter 28 funnet


Behandling av felt fugl

Farsert fasan Belle meunière

Farsert fasan med rosenkål

Fasan à la Kaukasus

Fasan i appelsinsaus

Fasan i salmisaus

Fasan med druer og nøtter

Fasan med epler

Fasan på toscanavis

Fasanbryst med endiver

Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter

Fasanbryst på safranspeil

Fasanbrystrulader på seng av linser

Fasanmousse

Fasanpaté

Fasanpaté med pasta og sopp

Fasanpostei

Fasanrett fra Normandie

Fasansalat la Boule d´or

Fasansuppe

Fløtebrasert fasan

Frikadeller av fasan

Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm potetsalat

Jegerens fasanrett

Normannisk fasan med fylte epler

Stekt fasan

Stekt fasan med druer

Valloner-fasan

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen