• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fasanpostei

Fugl / Fasan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 gryteferdig fasan
salt
pepper
100 g bacon
75 g lever
1 ss smør eller margarin
1 løk
3 ss hvetemel
1 1/2 dl kraft
2 ss brandy
4 ss kremfløte
fett til å smøre formen med

Garnityr:
sopp
1/2 l buljonggelé

Bruksanvisning

Skjær alt fasankjøttet fra benene med en skarp kniv.

Hell så mye vann på benene at de så vidt dekkes, dryss salt og pepper over og la det småkoke ca 30 minutter. Mål opp 1 1/2 dl kraft.

Skjær brystkjøttet i pene skiver, legg dem til side.

Mal resten av kjøttet sammen med bacon og lever.

Damp finhakket løk i smøret, dryss melet over og spe med kraften. La det koke til det er tykt.

Bland sausen med det malte kjøttet, tilsett brandy og kremfløte. Smak til med salt og pepper.

Legg 1/3 av farsen i godt smurt, ildfast form, legg i halvparten av det renskårne kjøttet.

Legg et nytt lag farse, så resten av farsen. Dekk med smurt papir og stek posteien i vannbad ved 150 C i ca 1 1/2 time.

Avkjøl posteien helt. Ta av eventuelt fett. Pynt med sopp og hell buljonggelé over. Sett posteien kjølig til geléen er stivnet. Serveres med brød til.

Fugl / Fasan


Sum Oppskrifter 28 funnet


Behandling av felt fugl

Farsert fasan Belle meunière

Farsert fasan med rosenkål

Fasan à la Kaukasus

Fasan i appelsinsaus

Fasan i salmisaus

Fasan med druer og nøtter

Fasan med epler

Fasan på toscanavis

Fasanbryst med endiver

Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter

Fasanbryst på safranspeil

Fasanbrystrulader på seng av linser

Fasanmousse

Fasanpaté

Fasanpaté med pasta og sopp

Fasanpostei

Fasanrett fra Normandie

Fasansalat la Boule d´or

Fasansuppe

Fløtebrasert fasan

Frikadeller av fasan

Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm potetsalat

Jegerens fasanrett

Normannisk fasan med fylte epler

Stekt fasan

Stekt fasan med druer

Valloner-fasan

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen