• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fasanrett fra Normandie

Fugl / Fasan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 fasaner, renset og bundet opp
2 ss smør eller margarin
1 ss olje
4 epler i skiver
salt
pepper
6 ss calvados eller brandy
saft av 1/2 sitron
2 1/2 dl kremfløte
4 skrelede epler i terninger
4 ss smør eller margarin
2-3 ts maisenna
1 ss calvados eller brandy
hakket persille

Bruksanvisning

Varm smør og olje i en stekepanne og la det bli lysebrunt. Stek fasanene pent brune på alle sider. Legg epleskivene i en ildfast form. Legg fasanene på eplene. Hell 6 ss calvados i stekepannen, rør godt og hell utkoket over fasanene. Drypp sitronsaft på og krydre med salt og pepper. Legg på lokk eller aluminiumsfolie og sett formen i stekeovnen ved 175 C i 1 time eller til de er møre. Like før fasanene er ferdig, steker du epleterningene gylne i smøret. Hold dem varme.

Ta opp fasanene og del dem i fire. Legg dem i en serveringsform og hold dem varme. Sil stekesjyen over i en kasserolle. Tilsett fløte og kok opp under omrøring. Jevn sausen med maisenna utrørt i kaldt vann. Tilsett 1 ss calvados og smak eventuelt til med mer krydder. Hell sausen over fasanene og dryss hakket persille på. Server stekte epler, salat og kokte poteter til.

Fugl / Fasan


Sum Oppskrifter 28 funnet


Behandling av felt fugl

Farsert fasan Belle meunière

Farsert fasan med rosenkål

Fasan à la Kaukasus

Fasan i appelsinsaus

Fasan i salmisaus

Fasan med druer og nøtter

Fasan med epler

Fasan på toscanavis

Fasanbryst med endiver

Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter

Fasanbryst på safranspeil

Fasanbrystrulader på seng av linser

Fasanmousse

Fasanpaté

Fasanpaté med pasta og sopp

Fasanpostei

Fasanrett fra Normandie

Fasansalat la Boule d´or

Fasansuppe

Fløtebrasert fasan

Frikadeller av fasan

Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm potetsalat

Jegerens fasanrett

Normannisk fasan med fylte epler

Stekt fasan

Stekt fasan med druer

Valloner-fasan

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen