• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stekt fasan med druer

Fugl / Fasan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 fasan på 1 kg
1 1/2 ts salt
1 krm hvit eller svart pepper
300 g grønne druer
1-2 ss smør eller margarin
3 dl hønsebuljong

saus:
buljong
3 ss hvetemel
1 dl fløte
salt
hvit eller svart pepper

Bruksanvisning

Rens fuglen. Skyll den godt og la den renne av.

Salte og pepre fuglen inn- og utvendig. Fyll den med halve druer uten sten.

Bind opp fuglen. Brun den godt i smøret i en jerngryte.

Spe med buljongen og la fuglen ettersteke på svak varme uten lokk i ca 40-50 minutter, eller til den kjennes mør. Spe eventuelt med mer buljong i løpet av steketiden. Ta opp fuglen og hold den varm.

Spe stekesjyen med buljong til ca 4 dl væske. Jevn sausen med hvetemel utrørt i litt kaldt vann. Tilsett fløten og la sausen koke i 3-5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Skjær opp fasanen og server den med druene og sausen.

Fugl / Fasan


Sum Oppskrifter 28 funnet


Behandling av felt fugl

Farsert fasan Belle meunière

Farsert fasan med rosenkål

Fasan à la Kaukasus

Fasan i appelsinsaus

Fasan i salmisaus

Fasan med druer og nøtter

Fasan med epler

Fasan på toscanavis

Fasanbryst med endiver

Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter

Fasanbryst på safranspeil

Fasanbrystrulader på seng av linser

Fasanmousse

Fasanpaté

Fasanpaté med pasta og sopp

Fasanpostei

Fasanrett fra Normandie

Fasansalat la Boule d´or

Fasansuppe

Fløtebrasert fasan

Frikadeller av fasan

Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm potetsalat

Jegerens fasanrett

Normannisk fasan med fylte epler

Stekt fasan

Stekt fasan med druer

Valloner-fasan

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen