• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fasanbryst med endiver

Fugl / Fasan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 fasan, 1-1 1/2 kg
1 l hønsebuljong, vann+buljongterning
100 g ferske sjampinjonger
Fasanfarse:
renset kjøtt fra skroget
1 ss smør
1 dl kremfløte
salt
pepper
Saus:
3 dl av buljongen
50 g sjampinjonger
1/2 ss sitronsaft
salt
Endiver
4 endiver
1 ss smør
1 dl fløte

Bruksanvisning

Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen. Kok opp vann og buljongterning. Rens soppen. Legg fuglen i buljongen og kok den sammen med soppen i 35-40 minutter. Ta opp fuglen og skjær løs brystkjøttet. Hold dette varmt under folie.

Plukk bort alt det øvrige kjøttet. Bland kjøttet og soppen i en kjøkkenmaskin. Fres blandingen i smør. Pisk fløten. Rør inn farseblandingen litt av gangen i kremen. Smak til med salt og pepper.

Kok opp 3 dl av buljongen til sausen. Hakk soppen fint og tilsett buljongen sammen med sitronsaft og salt. Sausen blir litt grynete.

Strimle endivene og fres dem i smøret. Hell på fløten og la det koke inn.

Server fasanbrystene i skiver skåret på skrå sammen med farsen formet til avlange boller. Hell sausen over og server med endivene.

Fugl / Fasan


Sum Oppskrifter 28 funnet


Behandling av felt fugl

Farsert fasan Belle meunière

Farsert fasan med rosenkål

Fasan à la Kaukasus

Fasan i appelsinsaus

Fasan i salmisaus

Fasan med druer og nøtter

Fasan med epler

Fasan på toscanavis

Fasanbryst med endiver

Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter

Fasanbryst på safranspeil

Fasanbrystrulader på seng av linser

Fasanmousse

Fasanpaté

Fasanpaté med pasta og sopp

Fasanpostei

Fasanrett fra Normandie

Fasansalat la Boule d´or

Fasansuppe

Fløtebrasert fasan

Frikadeller av fasan

Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm potetsalat

Jegerens fasanrett

Normannisk fasan med fylte epler

Stekt fasan

Stekt fasan med druer

Valloner-fasan

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen