• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Jegerens fasanrett

Fugl / Fasan

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 fasan, 1-1 1/2 kg
2 ss margarin eller smør
1 ts salt
1 krm svart pepper
1 ts timian
hønsebulljong

Saus:
2 tomater
1 sjalottløk
1 hvitløkfedd
1 ss olivenolje
1 ts timian
1 1/2 dl hønsebuljong
1/2 dl rødvin
salt
pepper

Bruksanvisning

Fjern innmaten, skyll og tørk godt av fuglen. Del den i fire deler. Smelt matfett i en stekepanne. Brun fasanbitene. Krydre og salte. Etterstek på svak varme 20-25 minutter under lokk. Spe eventuelt med buljong.

Skyll og hakk tomatene. Skrell og finhakk løken og fres den i olje noen minutter. Tilsett tomatene. Krydre med timian. Tilsett buljong og vin. La sausen koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Server fasanen med sausen, kokte grønnsaker som gulrøtter, fennikel, broccoli og purreløk.

Fugl / Fasan


Sum Oppskrifter 28 funnet


Behandling av felt fugl

Farsert fasan Belle meunière

Farsert fasan med rosenkål

Fasan à la Kaukasus

Fasan i appelsinsaus

Fasan i salmisaus

Fasan med druer og nøtter

Fasan med epler

Fasan på toscanavis

Fasanbryst med endiver

Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter

Fasanbryst på safranspeil

Fasanbrystrulader på seng av linser

Fasanmousse

Fasanpaté

Fasanpaté med pasta og sopp

Fasanpostei

Fasanrett fra Normandie

Fasansalat la Boule d´or

Fasansuppe

Fløtebrasert fasan

Frikadeller av fasan

Honning- og hvitløksmarinert fasanbryst med varm potetsalat

Jegerens fasanrett

Normannisk fasan med fylte epler

Stekt fasan

Stekt fasan med druer

Valloner-fasan

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen