Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g flatbiff av kalv
700 g grønne bønner
150 g smør
3 tomater
1 løk
3 hvitløkfedd
1 bunt persille
litt paprika
salt
yoghurt
Skjær kjøttet i biter, krydre med salt og paprika og brun det på alle sider i smøret. Ta det deretter opp.
Skrell og grovhakk løken. Skold og flå tomatene. Skjær tomatene i båter.
Brun først løken og så tomatene sammen med løkene.
Dryss melet i og rør forsiktig i gryten. Ha de grønne bønnene i gryten, dryss over med paprika og legg kjøttet øverst. Dryss hakket persille over, tilsett litt vann og la retten surre seg mør på svak varme i ca 20 minutter.
Tilsett så finhakket hvitløk og la retten surre i ytterligere 5 minutter. Spises sammen med yoghurt.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler