Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g svinekjøtt (bog, lårskive)
3 ss margarin eller olje
1 løk, hakket
1 dl vann
1 ts ingefær
2 ss soyasaus
salt
pepper
1 liten boks (225 g) ananas
1 dl fløte
2 ts potetmel eller maisenna
Skjær kjøttet i strimler. Brun kjøttet lett i litt margarin. Surr løken blank i litt margarin. Ha kjøtt, løk, vann, ingefær, soyasaus, salt og pepper i en kjele. Tilsett ananassaften. Gi det hele et oppkok og la det trekke i 15-20 minutter til kjøttet er passe kokt. Tilsett ananas i biter og fløte. Rør ut potetmel med litt vann til jevning og tilsett sausen under omrøring. Sausen skal bare ha et lite oppkok etter at jevning er rørt i. Serveres med ris og grønnsaker, for eksempel aspargesbønner.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler