Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g biff eller stek
2 gule paprika
4 ss margarin
4 ss hvetemel
2 dl vann
½ boks lettrømme
salt
pepper
Bruker du ferskt kjøtt må dette brunes og tilberedes som biff eller stek. Da trenger du også smør til stekingen.
Ferdig stekt kjøtt skjæres i terninger. Kutt paprika i ringer. Brun smør og hvetemel til nøttebrun farge. Slå over vann og la putre i 8-10 minutter.
Ha i lettrømmen, rør om og smak til med salt og pepper. Tilsett kjøttet og la det bli gjennomvarmt. Anrett på tallerken med paprika og server med ris eller råstekte poteter, samt rørte tyttebær.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler