Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g benfritt villsvinkjøtt
1 gulrot
1 gul løk
2 fedd hvitløk
1 laurbærblad
5 dl grønnsakbuljong av terning
Geitostsaus:
150 g fransk hvit geitost i små biter
1 dl fløte
1-2 dl kraft fra koking av kjøttet
½ ts malt kummin
Til servering:
100 g vasket og revet spinat (uten stilkene)
300 g penne eller annen pasta
Skjær kjøttet i 1,5 cm store biter. Rens gulrot, løk og hvitløk og del alt i skiver. Legg kjøttet i kaldt vann og gi det et oppkok. Skyll kjøttet til det er kaldt og legg det tilbake i den vaskede kjelen sammen med grønnsakene og krydderet. Kok alt på svak varme i ca 45 minutter til kjøttet er mørt.
Bland i mellomtiden alle ingrediensene til geitostsausen. Når kjøttet er nesten ferdig, tilsettes kraften i sausen, og denne gis et oppkok.
Kok pastaen ifølge anvisningen på pakken.
Ta opp det varme kjøttet og bland det med noe av sausen og spinaten slik at blandingen så vidt bindes sammen.
Legg pastaen i en dyp tallerken. Hell over noe av sausen, og legg kjøttet på toppen med mer saus og spinat.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler