Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 dl rødvin
1 ss soyasaus
1/2 ss sukker
1 ts revet frisk ingefær
250 g rundbiff i tynne strimler
1 ts olivenolje
1 løk delt i båter
200 g frisk sjampinjong i skiver
2 stilker selleri i 2 cm biter
2 små grønne paprika i strimler
1 ss olivenolje
1 ss maisenna
1 dl vann
Bland rødvin, soyasaus, sukker og ingefær, og hell det i en pose. Legg kjøttstrimlene i, og la det stå på kjøkkenbenken 2 timer. Varm 1 ts olje i en stor stekepanne eller wok. Brun løk og sjampinjong 4-5 min. Tilsett selleri og stek videre 1 min. Tilsett paprika, og stek 3-4 min. Hell grønnsakene i en bolle. Ha 1 ts olje i stekepannen, og brun kjøttet godt. Bland maisenna og vann, og rør det sammen med kjøttet. La det få et oppkok, og tilsett grønnsakene igjen. Kok opp, og server sammen med kokt ris eller kokte poteter.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler