• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Chow Mein med skalldyr

Internasjonale / Kina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

75 g akkar, renset
75 g reker
3-4 friske kamskjell
½ eggehvite
1 ss maisenna rørt ut i litt vann
250 g eggnudler
5-6 ss vegetabilsk olje
50 g sukkererter
½ ts salt
½ ts brunt sukker
1 ss kinesisk risvin eller tørr sherry
2 ss lys soyasaus
2 vårløk i tynne skiver
hønsebuljong etter behov
noen dråper sesamolje

Bruksanvisning

Åpne akkaren og snitt sikksakkmønster på innsiden. Skjær akkaren i 1 – 2,5 cm stykker og bløtlegg stykkene i kokende vann til alle har krøllet seg. Skyll i kaldt vann og la stykkene renne av.

Skrell rekene og del hver i to på langs. Del hvert kamskjell i 3 tynne skiver. Bland kamskjell og reker med eggehvite og maisennajevning.

Kok nudlene i kokende vann etter anvisningen på pakken. La dem renne av og skyll dem i kaldt vann. Bland med ca 1 ss av oljen.

Varm ca 2-3 ss olje i en wok. Fres sukkererter og reker under omrøring ca 2 minutter og tilsett salt, sukker, vin eller sherry, halvparten av soyasausen og vårløk i skiver. Rør om og tilsett litt hønsebuljong ved behov. Ta det opp og hold det varmt.

Varm resten av oljen i woken og fres nudlene under omrøring i 2-3 minutter sammen med resten av soyasausen. Leg nudlene på et stort serveringsfat og hell skalldyrblandingen over. Dynk med noen dråper sesamolje. Serveres omgående eller, hvis du ønsker, som kald rett.

Internasjonale / Kina


Sum Oppskrifter 74 funnet


Det kinesiske kjøkken

Ananas-båter

Avocado- og Lime-is

Blandede grønnsaker i wok

Braisert fisk med sopp

Braiserte grønnsaker

Bresert svinebuk

Chow Mein med skalldyr

Dampede kinesiske melboller

Dampet fisk

Dampkokt ris

Dampkokt ørret med ingefær

De 18 lohaner

Drukken kylling

Five-Spice fisk

Fujong-reker

Fylte godbiter

Glasserte epler

Goreng Pisang

Gylne biter

Hvitløksopp

Ingefær-kylling

Kald kylling i soyasaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kinesiske egg

Kinesiske kyllingvinger

Kinesiske kålruletter

Krabbe- og maissuppe

Kylling med kinesiske grønnsaker

Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus

Kylling og grønnsaker i wok

Kyllinggryte med mandler og krabbe

Kyllingnudler

Lime- og litchisalat

Løskokt ris

Mandel- og lichidessert

Mandelpudding

Marmorerte vaktelegg

Melboller med svinekjøtt

Mini Vårruller

Mongolsk lammestuing

Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp

Nudler med grønnsaker

Nudler med kylling, reker og skinke

Pekingand

Reke- og maissuppe

Reker Fu-Yung

Reker i skarp saus

Rosenkål i wok

Røde og hvite reker

Sesamtoast

Sichuan spareribs

Soppsuppe

Soppsuppe med eggetråder

Soyabraisert kylling

Sprøstekt aromatisk and

Sprøstekt tang

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Stekt ris med egg

Stekt ris spesial

Stekte risnudler med reker og blekksprut

Stir-fried reker og sukkererter

Storfekjøtt med appelsin og ingefær

Suppe med rekeboller

Sursøte nudler

Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce

Torsk med sopp og bambusskudd

Tørrstekt strimlet biffkjøtt

Vårrull med kylling

Vårruller med Hoi sin-saus

Wokede skalldyr

Woket svinekjøtt med grønnsaker

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen