• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kyllinggryte med mandler og krabbe

Internasjonale / Kina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 stor nyslaktet kylling
1 stor krabbe eller 2 små kokte, evt ½ boks hermetiske
100 g sjampinjong
200 g friske, grønne bønner, evt hermetiske eller frosne
2 ts kinesisk soya
1 ts maisennamel
½ dl jordnøttolje
1 dl mandler
2 hvitløkfedd
ørlite sukker
litt kokende vann
salt
pepper

Bruksanvisning

Skjær kyllingkjøttet fra benene og del det opp i tynne, 2-3 cm lange strimler. Mariner kjøttet i minst 3 timer i en bolle med 1 ss olje, soya, maisennamel og sukker.

Skold mandlene. Varm opp resten av oljen i en stor, dyp panne og rist mandlene til de blir gylne. La dem siden dryppe av på absorberende papir.

Rist kyllingkjøttet i oljen i pannen noen få minutter, skru varmen ned og småstek videre i 10 minutter. Ta så opp kjøttet. Ha finhakket hvitløk i oljen, tilsett straks sjampinjongskivene og bønnene, snittet til 2-3 cm lengde. Vend dette noen minutter i oljen, tilsett om nødvendig litt mer olje og ha i litt kokende vann. Legg så kyllingkjøttet i pannen og la retten stå og surre ca 15 minutter.

Krydre med salt og pepper, tilsett renset krabbekjøtt og la det hele bli gjennomvarmt. Retten skal helst ikke koke etter at krabben har kommet i gryta, men bare bli gjennomvarm. I motsatt fall kan krabbekjøttet bli seigt. Ha i mandlene umiddelbart før servering.

Internasjonale / Kina


Sum Oppskrifter 74 funnet


Det kinesiske kjøkken

Ananas-båter

Avocado- og Lime-is

Blandede grønnsaker i wok

Braisert fisk med sopp

Braiserte grønnsaker

Bresert svinebuk

Chow Mein med skalldyr

Dampede kinesiske melboller

Dampet fisk

Dampkokt ris

Dampkokt ørret med ingefær

De 18 lohaner

Drukken kylling

Five-Spice fisk

Fujong-reker

Fylte godbiter

Glasserte epler

Goreng Pisang

Gylne biter

Hvitløksopp

Ingefær-kylling

Kald kylling i soyasaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kinesiske egg

Kinesiske kyllingvinger

Kinesiske kålruletter

Krabbe- og maissuppe

Kylling med kinesiske grønnsaker

Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus

Kylling og grønnsaker i wok

Kyllinggryte med mandler og krabbe

Kyllingnudler

Lime- og litchisalat

Løskokt ris

Mandel- og lichidessert

Mandelpudding

Marmorerte vaktelegg

Melboller med svinekjøtt

Mini Vårruller

Mongolsk lammestuing

Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp

Nudler med grønnsaker

Nudler med kylling, reker og skinke

Pekingand

Reke- og maissuppe

Reker Fu-Yung

Reker i skarp saus

Rosenkål i wok

Røde og hvite reker

Sesamtoast

Sichuan spareribs

Soppsuppe

Soppsuppe med eggetråder

Soyabraisert kylling

Sprøstekt aromatisk and

Sprøstekt tang

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Stekt ris med egg

Stekt ris spesial

Stekte risnudler med reker og blekksprut

Stir-fried reker og sukkererter

Storfekjøtt med appelsin og ingefær

Suppe med rekeboller

Sursøte nudler

Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce

Torsk med sopp og bambusskudd

Tørrstekt strimlet biffkjøtt

Vårrull med kylling

Vårruller med Hoi sin-saus

Wokede skalldyr

Woket svinekjøtt med grønnsaker

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen