Flere resulteter finnes under oppskriften
25 g gelatinpulver
6 dl vann
4 ss sukker
3 dl melk
1 ts mandelessens
frisk eller hermetisk blandet fruktsalat med lake til servering
Løs opp gelatinpulveret i en kjele, følg anvisningen på pakken. I en annen kjele løser du opp sukkeret i resten av vannet over middels varme. Tilsett melk og mandelessens og bland godt, men la det ikke koke.
Bland melk og sukker med gelatinblandingen i en stor serveringsbolle. Når puddingen er avkjølt settes den i kjøleskapet 2-3 timer for å stivne.
Til servering skjæres puddingen i små terninger og has på serveringsfat eller i porsjonsskåler. Deretter legges fruktsalat med lime over puddingen.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce