• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kylling og grønnsaker i wok

Internasjonale / Kina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

275 g magert kyllingkjøtt i tynne strimler
2 ss solsikkeolje
1 stor hvitløkfedd
1 cm stor bit av fersk ingefær
skallet av 1/2 sitron
1/2 rød paprika i skiver
4 vårløk, hakket
2 gulrøtter, skåret i fyrstikktynne strimler
115 g aspargesbønner
2 ss oyster sauce
1 klype sukker
25 g saltede peanøtter
lett knust salt
nymalt svart pepper
frisk korander til pynt
ris til servering

Bruksanvisning

Skjær sitronskallet i tynne strimler. Skrell og hakk ingefær og hvitløk. Varm oljen i stekepanne eller wok over sterk varme. Ha i sitronskall, ingefær og hvitløk og brun det under omrøring i 30 sekunder.

Tilsett kylling og fres under omrøring i ca 2 minutter. Ha i grønnsakene og stek under omrøring i 4-5 minutter til kyllingen er stekt og grønnsakene er møre.

Rør til slutt inn Oyster sauce, sukker, peanøtter, salt og pepper og la det frese 1 minutt til slik at det blandes godt. Serveres omgåående pyntet med koriander, sammen med ris.

Internasjonale / Kina


Sum Oppskrifter 74 funnet


Det kinesiske kjøkken

Ananas-båter

Avocado- og Lime-is

Blandede grønnsaker i wok

Braisert fisk med sopp

Braiserte grønnsaker

Bresert svinebuk

Chow Mein med skalldyr

Dampede kinesiske melboller

Dampet fisk

Dampkokt ris

Dampkokt ørret med ingefær

De 18 lohaner

Drukken kylling

Five-Spice fisk

Fujong-reker

Fylte godbiter

Glasserte epler

Goreng Pisang

Gylne biter

Hvitløksopp

Ingefær-kylling

Kald kylling i soyasaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kinesiske egg

Kinesiske kyllingvinger

Kinesiske kålruletter

Krabbe- og maissuppe

Kylling med kinesiske grønnsaker

Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus

Kylling og grønnsaker i wok

Kyllinggryte med mandler og krabbe

Kyllingnudler

Lime- og litchisalat

Løskokt ris

Mandel- og lichidessert

Mandelpudding

Marmorerte vaktelegg

Melboller med svinekjøtt

Mini Vårruller

Mongolsk lammestuing

Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp

Nudler med grønnsaker

Nudler med kylling, reker og skinke

Pekingand

Reke- og maissuppe

Reker Fu-Yung

Reker i skarp saus

Rosenkål i wok

Røde og hvite reker

Sesamtoast

Sichuan spareribs

Soppsuppe

Soppsuppe med eggetråder

Soyabraisert kylling

Sprøstekt aromatisk and

Sprøstekt tang

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Stekt ris med egg

Stekt ris spesial

Stekte risnudler med reker og blekksprut

Stir-fried reker og sukkererter

Storfekjøtt med appelsin og ingefær

Suppe med rekeboller

Sursøte nudler

Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce

Torsk med sopp og bambusskudd

Tørrstekt strimlet biffkjøtt

Vårrull med kylling

Vårruller med Hoi sin-saus

Wokede skalldyr

Woket svinekjøtt med grønnsaker

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen