• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Vårruller med Hoi sin-saus

Internasjonale / Kina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

8 stk rispapir
16 scampi
1 fedd hvitløk
1 ts chilipulver
1 ts salt
2 ss olje
1 hodesalat
½ agurk
1 dl risvermecelli
½ potte mint
½ potte koriander
1 stilk thaibasilikum
Hoi sin-saus:
1 dl Hoi sin-saus
1 ss fishsauce
1 ss katjap manis søt soyasaus
2 ts sesamolje
¼ dl vann
1 ts revet ingefær
1 fedd hakket hvitløk
1 ts hakket fersk chili
1 ss hakket koriander
2 ss hakkede jordnøtter evt. peanøtter
1 ss sprøstekt løk

Bruksanvisning

De fleste ingrediensene må du kjøpe i vietnamesiske/orientalske butikker.

Skrell scampiene og ta ut tarmen. Mariner dem med hakket hvitløk, chili og salt. Stek dem i olje i 1 minutt på hver side.

Legg rispapirene i varmt vann i 30 sekunder, til de mykner. Legg dem så på kjøkkenbenken hver for seg.

Vask salatbladene og strimle dem opp. Agurken strimles. Legg risvermecelli i varmt vann til de svulmer opp, hell vannet av disse og press dem tørre.

Rens alle urtene og grovhakk dem. Legg til salat, agurk og risvermecelli på rispapiret og ha på to stekte scampi. Dryss med urter og rull rispapiret stramt rundt ingrediensene til en vårrull. Brett ut kantene slik at alt holdes i rullen. La det stå og hvile i 10 minutter før de deles i to og serveres med mer salat, litt bønnespirer og Hoi sin-saus.

Hoi sin-sausen anrettes i en bole. Bland ingrediensene godt. Tilsett sprøstekt løk og hakkede nøtter til slutt..

Internasjonale / Kina


Sum Oppskrifter 74 funnet


Det kinesiske kjøkken

Ananas-båter

Avocado- og Lime-is

Blandede grønnsaker i wok

Braisert fisk med sopp

Braiserte grønnsaker

Bresert svinebuk

Chow Mein med skalldyr

Dampede kinesiske melboller

Dampet fisk

Dampkokt ris

Dampkokt ørret med ingefær

De 18 lohaner

Drukken kylling

Five-Spice fisk

Fujong-reker

Fylte godbiter

Glasserte epler

Goreng Pisang

Gylne biter

Hvitløksopp

Ingefær-kylling

Kald kylling i soyasaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kinesiske egg

Kinesiske kyllingvinger

Kinesiske kålruletter

Krabbe- og maissuppe

Kylling med kinesiske grønnsaker

Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus

Kylling og grønnsaker i wok

Kyllinggryte med mandler og krabbe

Kyllingnudler

Lime- og litchisalat

Løskokt ris

Mandel- og lichidessert

Mandelpudding

Marmorerte vaktelegg

Melboller med svinekjøtt

Mini Vårruller

Mongolsk lammestuing

Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp

Nudler med grønnsaker

Nudler med kylling, reker og skinke

Pekingand

Reke- og maissuppe

Reker Fu-Yung

Reker i skarp saus

Rosenkål i wok

Røde og hvite reker

Sesamtoast

Sichuan spareribs

Soppsuppe

Soppsuppe med eggetråder

Soyabraisert kylling

Sprøstekt aromatisk and

Sprøstekt tang

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Stekt ris med egg

Stekt ris spesial

Stekte risnudler med reker og blekksprut

Stir-fried reker og sukkererter

Storfekjøtt med appelsin og ingefær

Suppe med rekeboller

Sursøte nudler

Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce

Torsk med sopp og bambusskudd

Tørrstekt strimlet biffkjøtt

Vårrull med kylling

Vårruller med Hoi sin-saus

Wokede skalldyr

Woket svinekjøtt med grønnsaker

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen