• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Sprøstekt aromatisk and

Internasjonale / Kina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 ovnsklar and, ca 2-2 1/2 kg
2 ts salt
5-6 hele stjerneanis
1 ss Szechuan-pepperkorn
1 ts nellik
2-3 kanalstenger
3-4 vårløk
3-4 skiver fersk ingefær, uskrelt
5-6 ss kinesisk risvin/tørr sherry
vegetabilsk olje til steking
salatblader til pynt
12-16 tynne pannekaker
plommesaus
1/2 bunt strimlet vårløk
1/2 slangeagurk skåret i tynne strimler til servering

Bruksanvisning

Fjern vingene fra anda. Del skroget i to langs ryggbenet. Gni de to halvdelene grundig inn med salt. Legg anda i en form sammen med krydder, vårløk, ingefær og risvin/sherry. La fuglen marineres minst 4-6 timer og snu den iblant.

Dampkok andesteken over sterk varme i marinaden i 3-4 timer eller lenger. Ta den opp av kokekraften og la den avkjøles, tildekket, i minst 5-6 timer. Anda må være helt kald og tørr ellers vil ikke skinnet bli sprøtt.

Varm oljen i en wok til det ryker av den. Legg andestykkene i oljen med skinnsiden ned og frityrstek den i 5-6 minutter eller til den blir sprø og brun, og snu den kun en gang mot slutten.

Ta andestykkene opp med hullsleiv og la dem renne av på kjøkkenpapir. Anrett salatbladene på et stort fat. Legg andestykkene på salaten og fjern benet ved bordet eller før servering. Hver gjest legger litt kjøtt på en pannekake sammen med litt saus, vårløk, slangeagurk og ruller sammen pannekaken.

Internasjonale / Kina


Sum Oppskrifter 74 funnet


Det kinesiske kjøkken

Ananas-båter

Avocado- og Lime-is

Blandede grønnsaker i wok

Braisert fisk med sopp

Braiserte grønnsaker

Bresert svinebuk

Chow Mein med skalldyr

Dampede kinesiske melboller

Dampet fisk

Dampkokt ris

Dampkokt ørret med ingefær

De 18 lohaner

Drukken kylling

Five-Spice fisk

Fujong-reker

Fylte godbiter

Glasserte epler

Goreng Pisang

Gylne biter

Hvitløksopp

Ingefær-kylling

Kald kylling i soyasaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kinesiske egg

Kinesiske kyllingvinger

Kinesiske kålruletter

Krabbe- og maissuppe

Kylling med kinesiske grønnsaker

Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus

Kylling og grønnsaker i wok

Kyllinggryte med mandler og krabbe

Kyllingnudler

Lime- og litchisalat

Løskokt ris

Mandel- og lichidessert

Mandelpudding

Marmorerte vaktelegg

Melboller med svinekjøtt

Mini Vårruller

Mongolsk lammestuing

Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp

Nudler med grønnsaker

Nudler med kylling, reker og skinke

Pekingand

Reke- og maissuppe

Reker Fu-Yung

Reker i skarp saus

Rosenkål i wok

Røde og hvite reker

Sesamtoast

Sichuan spareribs

Soppsuppe

Soppsuppe med eggetråder

Soyabraisert kylling

Sprøstekt aromatisk and

Sprøstekt tang

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Stekt ris med egg

Stekt ris spesial

Stekte risnudler med reker og blekksprut

Stir-fried reker og sukkererter

Storfekjøtt med appelsin og ingefær

Suppe med rekeboller

Sursøte nudler

Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce

Torsk med sopp og bambusskudd

Tørrstekt strimlet biffkjøtt

Vårrull med kylling

Vårruller med Hoi sin-saus

Wokede skalldyr

Woket svinekjøtt med grønnsaker

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen