• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp

Internasjonale / Kina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

15 g tørket kinesisk sopp
225 g svinefilet
225 g kinakål
115 g hermetisk bambusskudd, avrent
2 vårløk
3 egg
1 ts salt
4 ss vegetabilsk olje
1 ss lys soyasaus
1 ss kinesisk risvin eller tørr sherry
noen dråper sesamolje til servering

Bruksanvisning

Bløtlegg soppen 25-30 minutter i en bolle med kaldt vann, deretter skyller du dem grundig og kaster eventuelle harde stilker. La soppen renne av og skjær den i tynne skiver. Skjær svinekjøttet i fyrstikktynne strimler. Strimle kinakål, bambusskudd og vårløk tynt.

Knekk eggene i en bolle, tilsett en klype salt og pisk dem. Varm litt olje i en wok, ha i eggene og rør og vend forsiktig til de stivner litt. Ta opp eggerøren, sett den til side og hold den varm.

Varm resten av oljen i woken, tilsett kjøttet og fres det under omrøring i ca 1 minutt eller til fargen endres. Ha i sopp, kinakål, bambusskudd og vårløk og fres under omrøring 1 minutt til. Deretter tilsettes resten av saltet, soyasaus og vin eller sherry.

Fres grønnsakene under omrøring 1 minutt til, før du har eggerøren i woken. Bland godt slik at eggerøren løser seg opp. Dynk med sesamolje og server omgående.

På kinesisk er Mu Shu navnet på en klargul blomst. Denne retten serveres tradisjonelt som et fyll innpakket i tynne pannepaker, men den kan også serveres for seg med kokt ris.

Internasjonale / Kina


Sum Oppskrifter 74 funnet


Det kinesiske kjøkken

Ananas-båter

Avocado- og Lime-is

Blandede grønnsaker i wok

Braisert fisk med sopp

Braiserte grønnsaker

Bresert svinebuk

Chow Mein med skalldyr

Dampede kinesiske melboller

Dampet fisk

Dampkokt ris

Dampkokt ørret med ingefær

De 18 lohaner

Drukken kylling

Five-Spice fisk

Fujong-reker

Fylte godbiter

Glasserte epler

Goreng Pisang

Gylne biter

Hvitløksopp

Ingefær-kylling

Kald kylling i soyasaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kinesiske egg

Kinesiske kyllingvinger

Kinesiske kålruletter

Krabbe- og maissuppe

Kylling med kinesiske grønnsaker

Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus

Kylling og grønnsaker i wok

Kyllinggryte med mandler og krabbe

Kyllingnudler

Lime- og litchisalat

Løskokt ris

Mandel- og lichidessert

Mandelpudding

Marmorerte vaktelegg

Melboller med svinekjøtt

Mini Vårruller

Mongolsk lammestuing

Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp

Nudler med grønnsaker

Nudler med kylling, reker og skinke

Pekingand

Reke- og maissuppe

Reker Fu-Yung

Reker i skarp saus

Rosenkål i wok

Røde og hvite reker

Sesamtoast

Sichuan spareribs

Soppsuppe

Soppsuppe med eggetråder

Soyabraisert kylling

Sprøstekt aromatisk and

Sprøstekt tang

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Stekt ris med egg

Stekt ris spesial

Stekte risnudler med reker og blekksprut

Stir-fried reker og sukkererter

Storfekjøtt med appelsin og ingefær

Suppe med rekeboller

Sursøte nudler

Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce

Torsk med sopp og bambusskudd

Tørrstekt strimlet biffkjøtt

Vårrull med kylling

Vårruller med Hoi sin-saus

Wokede skalldyr

Woket svinekjøtt med grønnsaker

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen