• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Mini Vårruller

Internasjonale / Kina

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 grønn chili
75 g kokt eller stekt kyllingbryst
1,2 dl vegetabilsk olje
1 liten finhakket løk
1 presset hvitløkfedd
1 liten gulrot, skåret i fysrtikktynne strimler
1 vårløk i tynne skiver
1 liten rød paprika, renset og skåret i fyrstikktynne strimler
25 g bønneskudd
1 ts sesamolje
4 store ark filodeig (vårrullflak)
1 lettpisket eggehvite
frisk gressløk til pynt
lys soyasaus til servering

Bruksanvisning

(20 stk.)

Fjern omhyggelig frø og kjernehusvegger fra chilien og finhakk den. Bruk eventuelt gummihansker for å beskytte hendene, for saften fra chilien kan svi. Ikke gni deg i øynene!

Skjær kyllingbrystene i tynne strimler med en skarp kniv. Varm opp en wok og ha i 2 ss vegetabilsk olje. Når oljen er varm, har du i løk, hvitløk og chili og freser dette under omrøring i 1 minutt. Ha i kyllingstrimlene og stek under konstant omrøring ved sterk varme til de er brune over det hele.

Tilsett gulrot, vårløk og paprika i woken og fres under omrøring i ca 2 minutter. Ha i bønnespirene, rør inn sesamoljen, trekk pannen av varmen og la blandingen avkjøles.

Del hvert ark med filodeig i fem korte remser. Legg litt av blandingen på den ene enden av hver remse, la det være en liten kant på hver side, brett nn langsidene og rull sammen deigen.

Lukk og pensle pakkene med eggehviten og avkjøl dem, utildekket, i 15 minutter før steking.

Tørk av woken med kjøkkenpapir, varm den op på ny og ha i resten av den vegetabilske oljen. Når oljen er varm, legger du i rullene puljevis og steker dem til de er sprø og gyllenbrune. La dem renne av på kjøkkenpapir. Pynt med gressløk og server sammen med lys soyasaus som dip.

Internasjonale / Kina


Sum Oppskrifter 74 funnet


Det kinesiske kjøkken

Ananas-båter

Avocado- og Lime-is

Blandede grønnsaker i wok

Braisert fisk med sopp

Braiserte grønnsaker

Bresert svinebuk

Chow Mein med skalldyr

Dampede kinesiske melboller

Dampet fisk

Dampkokt ris

Dampkokt ørret med ingefær

De 18 lohaner

Drukken kylling

Five-Spice fisk

Fujong-reker

Fylte godbiter

Glasserte epler

Goreng Pisang

Gylne biter

Hvitløksopp

Ingefær-kylling

Kald kylling i soyasaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kinesiske egg

Kinesiske kyllingvinger

Kinesiske kålruletter

Krabbe- og maissuppe

Kylling med kinesiske grønnsaker

Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus

Kylling og grønnsaker i wok

Kyllinggryte med mandler og krabbe

Kyllingnudler

Lime- og litchisalat

Løskokt ris

Mandel- og lichidessert

Mandelpudding

Marmorerte vaktelegg

Melboller med svinekjøtt

Mini Vårruller

Mongolsk lammestuing

Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp

Nudler med grønnsaker

Nudler med kylling, reker og skinke

Pekingand

Reke- og maissuppe

Reker Fu-Yung

Reker i skarp saus

Rosenkål i wok

Røde og hvite reker

Sesamtoast

Sichuan spareribs

Soppsuppe

Soppsuppe med eggetråder

Soyabraisert kylling

Sprøstekt aromatisk and

Sprøstekt tang

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Stekt ris med egg

Stekt ris spesial

Stekte risnudler med reker og blekksprut

Stir-fried reker og sukkererter

Storfekjøtt med appelsin og ingefær

Suppe med rekeboller

Sursøte nudler

Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce

Torsk med sopp og bambusskudd

Tørrstekt strimlet biffkjøtt

Vårrull med kylling

Vårruller med Hoi sin-saus

Wokede skalldyr

Woket svinekjøtt med grønnsaker

Yangzhou ris

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen