Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg, pisket (spar 1 ts eggehvite)
1 ts salt
1 ss finhakket vårløk
3-4 ss vegetabilsk olje
225 g rensede reker
2 ts maisenna rørt ut i litt vann
175 g erter
1 ss kinesisk risvin/tørr sherry
Pisk eggene sammen med en klype av saltet og litt av vårløken. Stek eggene forsiktig i litt olje i en wok over middels varme. Ta opp og spar eggerøren.
Varm oljen i en wok. Ha i ertene og fres dem under omrøring i 30 sekunder. Ha i vårløk og stek i 1 minutt til.
Bland rekene med litt salt, eggehviten og maisennajevningen. Fres raskt og rør blandingen i eggerøren sammen med resten av saltet og vinen/sherryen. Bland godt og server.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce