Flere resulteter finnes under oppskriften
8 store kinakålblader FYLL: 250 g malt svinekjøtt eller kjøttdeig 150 g rensede rå eler kokte reker, hakket 1 ts salt 1 ts maisennamel eller potet mel 1 knivspiss malt pepper 1 egg, sammenvispet vårløk, purre eller hvitløk, smørfrest til pynt
Forvell kålbladene i rikelig kokende, lettsaltet vann til de er så vidt myke. La dem renne godt av. Bland alle ingrediensene til fyllet. Stek en liten prøvekake og krydre mer om nødvendig. Fordel fyllet på kålbladene, brett sidene inn over fyllet og rull sammen. Legg kålrulettene på en tallerken med skjøten ned og damp dem over kokende vann i 10 minutter. Server dem varme i egen kraft og pyntet med smørfrest vårløk, purre eller hvitløk.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce