Flere resulteter finnes under oppskriften
12 rå scampi eller 500 g kokte reker 1 ts sukker 1 ss soyasaus 2 ss sesamolje 200 g sukkererter 1 hvitløkfedd, presset hakket frisk koriander eller persille, til pynt
Rens rekene og dryss sukker på dem. Drypp på soyasaus og sesamolje og la dem stå og trekke 1 time. Varm oljen i en wok eller stor stekepanne. Stek hvitløken lys brun. Ha i rekene og sukkerertene og stek dem under omrøring i et par minutter til alt er gjennomvarmt. Tilsett marinaden, rør om og dryss med hakket koriander. Server kokt ris til.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce